Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Suitekleding

Suitekleding

De juiste suitekleding voor het aankomende feestje vind je bij Opaack Galerie in Rotterdam. Cocktailjurken, avondjurken, galajurken, ons assortiment biedt het allemaal! Neem snel een kijkje online en vind binnen no time de juiste suitekleding. Gevonden? In onze winkel in Rotterdam mag je ze allemaal passen!

Suitekleding in allerlei prijsklassen

Jij maakt het zo duur als je zelf wilt. Zo bieden we verschillende suitekleding onder de €100,- aan, maar ook exclusieve jurken zijn onderdeel van ons assortiment. Heb je al een idee hoe de jurk eruit moet zien of laat je je graag verrassen? Ons team staat voor je klaar en voorziet je graag van persoonlijk advies. Door onze jarenlange ervaring en passie voor het vak, weten we welke jurk bij welk figuur past. Heb je bijvoorbeeld een zandloperfiguur? Dan adviseren je om een jurk met een V-hals te kopen. Heb je juist een appelvorm? Dan wil je natuurlijk je taille accentueren. Wij raden je aan om het accent op je benen en decolleté te leggen.

Kom langs in de winkel

Van dinsdag tot en met zondag ben je van harte welkom in onze winkel. Kom je liever op een maandag langs in Rotterdam? Dan vragen we je om van tevoren een afspraak te maken. Dat doe je eenvoudig door te bellen naar 010-2132135. Ook voor overige vragen of het opvragen van meer informatie over suitekleding bel je naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest