Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Strakke galajurk

Strakke galajurk

Wanneer je een strakke galajurk wilt aanschaffen in Rotterdam, is het wel van belang dat deze precies bij je figuur past. Elke vrouw heeft prachtige rondingen en die wil je natuurlijk graag laten zien. Kom daarom eens langs bij Opaack Galerie: hét adres voor strakke galajurken. Wij verkopen verschillende modellen galajurken, waardoor er altijd een tussen zit die bij jouw wensen aansluit.

Laat je strakke galajurk meteen vermaken door onze coupeuse

In onze winkel in Rotterdam hebben wij de mooiste strakke galajurken hangen die je maar kunt bedenken. Denk hierbij aan verschillende kleuren, verschillende stoffen, verschillende modellen: bij ons is alles mogelijk. Heb je een cocktailjurk voor ogen of zit je gebonden aan een bepaald budget? Geen probleem, want wij hebben altijd de jurk die aansluit bij jouw wensen. Wanneer je een strakke galajurk wilt passen, neem dan de schoenen mee die je eronder wil dragen. Mocht de jurk precies zijn waar je naar op zoek bent, dan kunnen wij hem meteen voor je vermaken als dit nodig is. Hierdoor ben je er zeker van dat de strakke galajurk de juiste lengte heeft, maar ook perfect op jouw rondingen aansluit.

Zien we jou binnenkort in onze winkel in Rotterdam?

Ons personeel staat je graag bij met gedegen advies op maat wanneer jij langskomt om een strakke galajurk te passen. Wij verzekeren je dat ons aanbod zo groot is, dat het haast onmogelijk is dat jij bij ons niet kan slagen voor een jurk. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10-2132135. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen in onze winkel in Rotterdam!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest