Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Rode bruidsjurk

Rode bruidsjurk

Veel vrouwen trouwen in een witte jurk, maar heb je er wel eens over nagedacht om te trouwen in een rode bruidsjurk? Een bruiloft hoeft al lang niet meer traditioneel te zijn, dus waarom zou je bruidsjurk dat wel zijn? Kom een prachtige rode bruidsjurk uitzoeken bij Opaack Galerie in Rotterdam!

De rode bruidsjurk van jouw dromen vind je in Rotterdam

Bij Opaack Galerie Rotterdam kan je terecht voor de meest prachtige jurken die je je maar kunt voorstellen. Van bescheiden cocktailjurkjes tot extravagante galajurken en zelfs bruidskleding. Zelfs voor een rode bruidsjurk is dit het adres waar je zeker zal slagen. Zo bieden wij een prachtige wijde jurk aan met een rok van tule, strakke top die bezet is met kristallen en een hartvormige halslijn. In deze rode bruidsjurk zie je er zonder enige twijfel adembenemend mooi uit.

Laat jouw droomjurk meteen op maat maken

Je hoeft je geen zorgen te maken over de pasvorm van de jurk. Wij beschikken over een eigen coupeuse die jouw rode bruidsjurk compleet op maat maakt. Hierdoor zit jouw jurk als gegoten en sluit hij perfect aan om jouw rondingen. Wanneer je de rode bruidsjurk komt passen, neem dan de schoenen mee die je eronder gaat dragen. Wanneer we de jurk moeten vermaken, kunnen we hem ook meteen op de juiste lengte maken. Wil je ons complete aanbod aan bruidsjurken zien of ben je benieuwd naar de andere modellen van de rode bruidsjurk die wij hebben? Kom dan langs in Rotterdam of maak een afspraak. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10-2132135.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest