Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Moeder van de bruid kleding

Moeder van de bruid kleding

Als moeder van de bruid of bruidegom wil je er met de mooiste kleding op je best uitzien op dé grote dag. Ook jij hebt een prominente rol op de bruiloft in Rotterdam en je mag daarom zeker opvallen en uitpakken. De mooiste bruidsmode voor de moeder van de bruid vind je bij Opaack Galerie.

Eigentijdse collectie moeder van de bruid kleding

Als je kind gaat trouwen wil je als moeder van de bruid natuurlijk stralen in fantastische kleding. De stylisten van Opaack Galerie helpen je graag met het bepalen van de looks. Wij hebben veel verschillende modellen jurken, maten en kleuren op voorraad. Zo weet je zeker dat je bij ons slaagt! Heb je een mooie jurk gezien, maar is hij te lang? De jurk kan meteen op maat afgespeld worden en vermaakt worden in de Rotterdamse Modefabriek. Kom jij als moeder van de bruid kleding uitzoeken in onze geweldige bruidsmodecollectie?   

Luxe avondmode en cocktailmode voor iedere vrouw

Naast bruidsmode voor de moeder van de bruid staan wij bekend om de mooiste avondmode, geschikt voor iedere gelegenheid. We maken luxe avondmode en cocktailmode toegankelijk voor elke vrouw, ongeacht het budget.

Met je eigen familie jurken passen

Wil je Opaack Galerie in Rotterdam afhuren om met je moeder en de rest van de familie bruidsmode uit te zoeken? Dat kan! Op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18.30 uur. Voor het maken van een afspraak bel je naar 010-2132135. Wij zorgen in overleg voor een hapje en drankje! Je kunt bij ons parkeren op onze eigen parkeerplaats. Binnen het hek is er plaats voor maximaal 8 auto’s.  

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest