Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Goedkope avondjurken Rotterdam

Voor goedkope avondjurken en galajurken ga je naar Opaack Galerie in Rotterdam. Ga je voor een klassieke zwarte jurk? Of houd je van een kleurrijke outfit? In ons assortiment vind je gegarandeerd een jurk die bij jou past. Bezoek de winkel in Rotterdam of doe alvast online inspiratie op.

Goedkope avondjurken en galajurken voor iedere gelegenheid in Rotterdam

Staat er een gala op de planning? Gaat een vriend(in), kennis of familielid trouwen? Of heb je een andere feestelijke gelegenheid in Rotterdam waarvoor je goedkope avondjurken en galajurken zoekt? Bij Opaack Galerie vind je prachtige jurken voor iedere gelegenheid. Elke maand krijgen we nieuwe modellen binnen, waardoor er vast een jurk tussenzit die bij jouw smaak past.

Een jurk die perfect op maat is gemaakt

Of je nu een jurk zoekt voor een verjaardag, bruiloft of galafeest, jij wilt stralen op deze feestelijke gelegenheid! En dat begrijpen wij bij Opaack Galerie als geen ander. Onze adviseurs helpen je graag met het uitkiezen van je favoriete jurken. Heb je een jurk gevonden die perfect bij je past? Dan spelden wij de jurk meteen op maat, waarna deze wordt vermaakt in de Rotterdamse Modefabriek. Zo krijg jij een jurk die als gegoten zit.

Wanneer kom jij langs?

Je vindt Opaack Galerie aan de Goudsesingel 213 in Rotterdam. Wij beschikken over een eigen gratis parkeerplaats aan het Vondelhof 16. Je bent van dinsdag tot en met zondag van harte welkom in onze winkel. Heb je nog vragen over de goedkope galajurken en avondjurken van onze winkel in Rotterdam? Bel dan naar 010-2132135.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest