Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Galajurken Den Haag

Galajurken Den Haag

Chique galajurken, basic bruidsmode en prachtige cocktailjurken, je vindt het allemaal bij Opaack Galerie in Rotterdam, nabij Den Haag. Al jarenlang maken wij allerlei vrouwen blij met dé jurk die perfect bij het lichaam én de wensen past. Naar wat voor jurk ben jij op zoek? Vertel het ons tijdens een bezoek aan onze winkel aan de Goudsesingel.

Met vriendinnen galajurken passen in de omgeving van Den Haag

Hoe leuk is het om met jouw vriendinnen verschillende galajurken in onze winkel te passen terwijl er geen andere bezoekers aanwezig zijn. Op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18:30 uur is het mogelijk om onze winkel af te huren. In overleg zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes. Oftewel, een gezellig avondje uit met jouw vriendinnen. Aan het einde van de avond loopt iedereen met een glimlach en de galajurken de winkel nabij Den Haag uit.

Groot online assortiment

Alvast wat inspiratie opdoen voordat je een bezoek aan onze winkel brengt? Dat kan! Bekijk onze webshop en vergelijk de verschillende jurken met elkaar. Kom je er niet helemaal aan uit? Onze adviseurs voorzien je graag van persoonlijk en deskundig advies. Hiervoor bel je eenvoudig naar 010-2132135. Ook voor vragen over onze winkel nabij Den Haag of het opvragen van meer informatie over de galajurken kun je bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest