Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Galajurk sale

Galajurk sale

Wat is er leuker dan een galajurk vinden die ook nog eens in de sale is? Daarmee sla je eigenlijk twee vliegen in één klap! Zo kan je genieten van een prachtige jurk tegen een scherpe prijs. Bekijk het aanbod eens van Opaack Galerie en laat je verrassen. Hier slaag je voor cocktailjurken, bruidskleding, bruidsjurken én galajurken.

Bij ons vind je jouw galajurk, ook in de sale!

Wat voor galajurk je ook voor ogen hebt, wij hebben dé jurk die je zoekt, ook in de sale. Wij blijven het hele jaar door nieuwe modellen galajurken aan de collectie toevoegen, maar ook aan onze sale collectie. Een galajurk hoeft namelijk niet duur te zijn, daarom hebben wij in onze winkel een sale hoek waar je galajurken vindt voor onder de 100 euro. Naast galajurken, vind je ook jumpsuits en cocktailjurkjes in deze hoek terug.

Laat je jurk ter plekke vermaken door onze coupeuse

Kom gezellig langs in onze winkel in Rotterdam en shop jouw galajurk in de sale of tussen onze reguliere collectie. Wij verzekeren je dat je zeker niet met lege handen onze winkel verlaat. Je kunt bij ons ook je galajurk passen. Neem dan wel de schoenen mee die je eronder wil dragen. Dan kunnen wij de jurk op de juiste lengte vermaken wanneer dit nodig is. Achter de zaak kun je zelfs gratis parkeren! Shop jouw ideale galajurk in onze sale hoek en kom langs in onze winkel. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)10-2132135.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Opaack