Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Galajurk kopen

Galajurk kopen

Wil jij een galajurk kopen in Rotterdam ? Een greep uit de collectie galajurken van Opaack Galerie bekijk je online. Maar in onze eigentijdse winkel in het centrum van Rotterdam hebben we veel meer modellen én altijd leuke aanbiedingen! Bij ons vind je galajurken voor iedere vrouw, ieder figuur en elk budget zowel online als in de winkel. Kom tussen onze galajurken snuffelen en pas de jurk(en) die jij mooi vindt. Ook in het weekend zijn wij geopend voor het kopen van een galajurk.

De perfecte galajurk kom je kopen in Rotterdam

De uitnodiging is binnen. Je hebt een gala, schoolfeest of andere speciale gelegenheid. De ontdekkingsreis naar een galajurk is begonnen. Jij wilt er natuurlijk op je mooist uitzien! De stylisten van Opaack Galerie helpen jou graag bij jouw zoektocht naar de perfecte galajurk. Ga je voor een lange, korte of toch één met pailletten? Wil je opvallen? Of juist iets simpels? Een deel van onze galajurken en nieuw te verwachten modellen kun je online bekijken, maar in onze winkel in Rotterdam hebben wij een enorm aanbod in kleuren, lengtes én designs.

Kom tot de perfecte match

Een galajurk moet als gegoten zitten. Dat weten wij als geen ander. Daarom zijn er in onze winkel paskamers aanwezig waarin je rustig galajurken kunt passen. Samen met deskundig advies van onze stylisten over het model en jouw lichaamsvorm kom je tot de perfecte match! Een grote glimlach, daar doen we het voor. Voel je welkom bij Opaack Galerie voor het kopen van een galajurk!

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de galajurken die je online hebt gezien? Over de voorraad bijvoorbeeld? Of wil je een afspraak maken voor het afhuren van Opaack Galerie in Rotterdam? Bel dan naar 010-2132135 of 0641734611

 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Opaack