Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home ยป Feestjurken

Feestjurken

Wil je graag een ruime keuze uit feestjurken voor een avondje uit of een speciaal evenement? Bij Opaack Galerie vind je feestelijke mode waarmee je zul stralen. Van galajurken, avondjurken tot cocktailjurken: hier slaag je geheid!

Stijlvolle feestjurken waarmee je de show steelt

Of het nu een bruiloft of gala betreft, je wilt natuurlijk prachtig verschijnen in een jurk die gegoten zit. De stylisten die bij ons werkzaam zijn, hebben meer dan 20 jaar ervaring in de modebranche en zijn perfect in staat om je van persoonlijk modeadvies te voorzien. Pas de verschillende feestjurken uit ons assortiment en ontdek met welk model jij de show gaat stelen. Sluit de jurk niet overal goed aan? In hetzelfde pand zit de Rotterdamse Modefabriek gevestigd. Hier zitten zelfstandig ondernemers en coupeuses waar jij je feestjurken laat maken en als het nodig is laat aanpassen.

Feestjurken voor ieder budget

Hebben wij je overtuigt om feestjurken op maat bij ons te bestellen? Kom dan langs in onze winkel in Rotterdam. Hier bewonder je de complete collectie met eigen ogen. Wij hebben jurken in verschillende maten, modellen en voor ieder budget. Zo ben jij helemaal klaar voor jouw feest! Voor vragen bereik je ons door te bellen naar +31 (0)10-2132135.


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest