Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Cocktailjurken

Cocktailjurken

Cocktailjurken zijn er in allerlei soorten en maten. Maar hoe vind je nu de cocktailjurk voor het gala die echt bij jouw figuur past? Dat vertellen de adviseurs van Opaack Galerie je graag. Je vindt onze winkel aan de Hoogstraat 89A  in Rotterdam.

Kom verschillende cocktailjurken passen

Er is maar één manier om de juiste cocktailjurk voor het aankomende gala te vinden. Inderdaad. Door de verschillende cocktailjurken te passen! We luisteren naar jouw wensen en gaan samen op zoek naar de juiste cocktailjurk. Je ontvangt persoonlijk en deskundig advies. Wat past bij jouw figuur, haarkleur, ogen etc. Wij nemen de tijd voor je en gaan echt in op jouw wensen. Zo weet je zeker dat je met dé cocktailjurk van jouw dromen op het gala verschijnt.

Laat je vrienden je helpen met het vinden van de cocktailjurk voor het gala

Op dinsdag- en donderdagavond vanaf 18:30 uur is het mogelijk om onze winkel af te huren. Nodig je vrienden, collega’s en familie uit om met z’n allen op zoek te gaan naar de perfecte cocktailjurk. In overleg serveren we heerlijke hapjes en drankjes zodat het uitzoeken van de jurk een gezellige gelegenheid wordt!

Bekijk online de verschillende cocktailjurken

Ben je benieuwd geworden naar ons assortiment? Neem alvast een kijkje op onze webshop en laat je inspireren. Natuurlijk mag je de jurken in het echt komen bekijken en passen. Wist je dat wij de cocktailjurken ook op maat maken? In de winkel spelden we de jurk af zodat deze in de Rotterdamse Modefabriek op maat gemaakt kan worden. Weet jij al welke jurk je gaat kopen? We zien je graag binnenkort in onze winkel. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via 010-2132135 of 0641734611

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Opaack