Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Cocktailjurken Den Haag

Cocktailjurken Den Haag

Een compleet assortiment aan cocktailjurken vind je bij Opaack Galerie in Rotterdam, nabij Den Haag. Iedere vrouw vindt hier de perfecte cocktailjurk voor een onvergetelijk avondje uit. Heb je al een specifiek beeld in gedachten hoe de jurk eruit moet komen te zien? Of laat je je graag adviseren en verrassen door ons enthousiaste team? Je bent van harte welkom in onze winkel!

Cocktailjurken op maat gemaakt in de omgeving van Den Haag

Heb je eindelijk de juiste jurk gevonden, is hij net te lang of te groot. Gelukkig kunnen wij de jurk geheel op maat maken. In de winkel spelden we de jurk af waarna deze in de Rotterdamse Modefabriek vermaakt wordt. Zo weet je zeker dat jouw jurk als gegoten zit. Kom jij binnenkort de verschillende cocktailjurken in de omgeving van Den Haag passen?

Online inspiratie opdoen

Ben je uitgenodigd voor een feestelijke gelegenheid, maar moet je alleen nog een cocktailjurk kopen? Dan kan je vast wel wat inspiratie gebruiken. Neem eens een kijkje op onze nieuwspagina en laat je verrassen. De ideale jurk gevonden? Je kunt hem van dinsdag tot zondag komen passen in onze winkel. Kom je met de auto? Dan parkeer je gewoon gratis in de Vondelhof 16. Onze winkel met cocktailjurken vind je aan de Goudsesingel in Rotterdam, nabij Den Haag. Loop gerust binnen. Heb je vragen? Bel dan even naar 010-2132135.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest