Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home ยป Black tie jurken

Black tie jurken

Heb jij een uitnodiging op de deurmat liggen met als thema black tie, dan kan de zoektocht naar jurken beginnen! Maar wanneer voldoe je precies aan deze kledingvoorschriften? Je wilt natuurlijk niet volledig de plank misslaan tijdens deze chique gelegenheid. Bij Opaack Galerie helpen we je uit de brand bij een kledingcrisis!

Voor jouw black tie feest hebben wij de perfecte jurken hangen

Een black tie feest is écht een avondfeest met een chique tintje. Het is dan ook de bedoeling dat de jurken die gedragen worden netjes en stijlvol zijn. Wij raden bij een black tie feest de lange jurken aan, maar ook een chique cocktailjurk is zeker een go. In ons assortiment galajurken vind je tal van mogelijkheden voor jouw black tie feest. Ga voor klassiek zwart, uitdagend rood of bijvoorbeeld zalmroze. Pas op met drukke prints of uitbundige varianten. Houdt het klassiek, stijlvol en verfijnd en jouw entree zal men zich nog lang herinneren.

Voor elk budget een prachtige jurk

Wil je voor jouw black tie feest jurken uitzoeken, maar wil je er niet teveel geld aan uitgeven? Wanneer je gebonden bent aan een bepaald budget hebben wij genoeg oplossingen. Wij hebben een hele selectie jurken onder de € 100, maar ook een selectie jurken met een prijs tot maximaal € 200. Er zit dus altijd wel wat tussen! Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)10-2132135. We hopen je snel in onze winkel te mogen ontvangen!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest