Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Avondjurken Rotterdam

Avondjurken Rotterdam

Opaack Galerie biedt een compleet assortiment avondjurken aan en is gevestigd in Rotterdam. Ben je uitgenodigd voor een trouwfeest, staat er een schoolfeest op de planning of wil je op de verjaardag van je moeder er stralend uitzien? Het zijn allemaal redenen om de avondjurken van Opaack Galerie in Rotterdam te bekijken. Zien wij je binnenkort in onze winkel aan de Goudsesingel 213?

Avondjurken voor iedere vrouw vind je in Rotterdam

Iedere vrouw heeft een ander figuur en vindt andere jurken mooi. Logisch. Daarom bieden wij jou een uitgebreid en compleet assortiment aan avondjurken. Ons enthousiaste team staat voor je klaar en laat je graag verschillende avondjurken in de winkel te Rotterdam passen. Je ontvangt altijd eerlijk en professioneel advies zodat je zeker weet dat je met een goed gevoel de winkel verlaat.

Online assortiment aan avondjurken

Heb je geen tijd om een bezoek aan onze winkel te brengen? Geen probleem. Ook online bieden wij ons assortiment aan jurken aan. Natuurlijk kan je hier ook alvast wat inspiratie opdoen voordat je de galajurken in Rotterdam komt passen. Heb je vragen over het bestelproces of wil je een persoonlijke afspraak op dinsdag- of donderdagavond inplannen? Bel dan even naar 010-2132135. We staan je graag te woord.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest