Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Avondjurken grote maten

Avondjurken grote maten

Avondjurken zijn er niet altijd in grote maten, wat soms voor behoorlijk wat frustratie kan zorgen. Maar bij Opaack Galerie Rotterdam hoef je jezelf daar geen zorgen over te maken. Wij beschikken namelijk over een groot aanbod aan avondjurken in zowel grote maten als kleine maten. Ondanks dat je misschien een maatje meer bent, wil dat niet zeggen dat je jezelf niet kan kleden als iemand met maat 36. Wij zorgen ervoor dat je jezelf in onze jurken super zelfverzekerd en mooi voelt, want dat is ten slotte wat je bent.

Hier vind je avondjurken in grote maten in overvloed

In onze winkel in Rotterdam hebben wij een tal aan avondjurken voor dames met grote maten. Jurken met een hoge halslijn, een A-lijn model of eentje die mooi aansluit rond je heupen. Je kunt bij ons elke dag binnen lopen zonder een afspraak te hoeven maken, behalve op maandag. Kom langs in onze winkel om jouw perfecte jurk te vinden tussen alle avondjurken in grote maten. Neem tijdens het passen de schoenen mee die je onder de jurk gaat dragen zodat wij de jurk, wanneer nodig, meteen in kunnen korten en op maat kunnen maken.

Voor elk budget een avondjurk

Ben je op zoek naar avondjurken in grote maten, maar zit je gebonden aan een bepaald budget? Geen probleem, want ook daar hebben wij een oplossing voor. Wij hebben een hele selectie jurken onder de 100 euro, maar ook een selectie jurken met een prijs tot maximaal 200 euro. Mocht je geenbudget hebben voor een avondjurk, dan kun je kiezen uit vrijwel onze hele collectie. Wil je meer weten of wil je graag een afspraak maken in Rotterdam? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)10-2132135. We hopen je snel in onze winkel te mogen ontvangen!

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest