Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag :
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Avondjurk kopen

Avondjurk kopen

Wil je een stijlvolle avondjurk kopen in Rotterdam voor een speciale gelegenheid? Een galajurk is dé perfecte avondjurk als het om elegantie gaat. Ontdek de grote collectie galajurken en avondjurken van Opaack Galerie in Rotterdam voor je ultieme feestlook.  

Een avondjurk kopen bij een eigentijdse winkel in Rotterdam

Avondjurken kun je in veel verschillende soorten en maten kopen. Zo kun je gaan voor een kort of lang model, strapless, lange mouwen, simpel of over de top. De keuze is enorm! En zeker bij Opaack Galerie. Wij zijn de grootste galajurken en avondjurken winkel van Rotterdam. Je hebt de keuze uit honderden modellen. Welke dresscode jij ook hebt, de mooiste avondjurk vind je bij ons!

Avondjurken worden op maat aangepast voor de perfecte pasvorm

Bij Opaack Galerie zijn altijd stylisten aanwezig die jou helpen met het passen van de jurken. Indien gewenst kan de jurk meteen door ons afgespeld worden en vervolgens vermaakt worden in de Rotterdamse Modefabriek, die ook gevestigd is in hetzelfde pand. Unieke service!

Kom jouw droomjurk passen

In ons grote assortiment avondjurken kun je in alle rust rondneuzen. Vind de avondjurk in je lievelingskleur of ontdek nieuwe looks. Wil je met de hele familie avondjurken komen kopen? Maak dan telefonisch een afspraak via 010-2132135 of 0641734611

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Anderen bekeken ook:

Opaack