Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Selecteer een pagina

Meer jurken zien?

Jurken op maat laten maken

Huur onze winkel af

Gratis persoonlijk advies

Home » Avondjurk bruiloft

Avondjurk bruiloft

Verschijn jij binnenkort in een prachtige avondjurk van Opaack Galerie in Rotterdam op de bruiloft van je beste vriend, een vriendin, kennis of collega? Dan weet je zeker dat de jurk perfect bij je figuur en wensen past. Bekijk onze collectie avondjurken online of kom langs in onze winkel in Rotterdam.

Vind binnen no time de geschikte avondjurk voor een gala, bruiloft of jubileum

Welke gelegenheid er ook op de planning staat, jij wilt er mooi uitzien. Onze adviseurs kijken naar jouw figuur en zoeken daar de juiste jurken bij. Heb je bijvoorbeeld een peerfiguur? Dan wil je niet de aandacht op je heupen leggen, maar juist je taille uitlichten. Heb je een zandloperfiguur? Dan werkt een V-hals goed. Je past zoveel jurken als nodig totdat jij de perfecte jurk gevonden hebt!

Kom met vrienden en familie verschillende avondjurken voor de bruiloft passen in Rotterdam

Ben je voor je eigen bruiloft op zoek naar een avondjurk? Ook tijdens het feest wil jij het stralende middelpunt zijn. Heb je al iets in gedachten of laat je je graag verrassen door onze deskundige adviseurs? We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze winkel. Wil je met familie en vrienden op zoek gaan naar de perfecte avondjurk voor een bruiloft? Bel dan even naar 010-2132135. Dan plannen we een op dinsdag- of donderdagavond een persoonlijke afspraak in.

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest